Fleminggatan Fjorton:
Gröna stråk och citypuls

Tillgängligt, centralt läge

Centralstationen, med fjärrtåg, pendeltåg, t-bana och Arlanda Express, ligger bara några minuter bort. Det gör läget perfekt för dig som har medarbetare, partners eller kunder som reser såväl nationellt eller internationellt.

Kungsholmen är en stor stadsdel – vill du jogga runt ön är det cirka 10 km. Vi befinner oss i den urbana, östra delen där utvecklingen sjuder när fler och fler vill ta del av fördelarna med det city- och naturnära läget.

Lediga ytor och
ritningar

Här hittar du lediga ytor och ritningar för ditt nya kontor.

Se lediga ytor och ritningar

T-bana runt hörnet

Att gå till Rådhusets t-bana tar två minuter, och lokalbussar finns direkt utanför dörren. Och på en brolängds avstånd finns Västra City och Norrmalm. För dig som vill slippa ta bilen till jobbet finns alltså alla förutsättningar.

Gröna stråk …

Vatten och grönska på ena sidan och citypuls på den andra. Runt knuten ligger Klara sjö med sina promenad- och löpningsstråk, kanotuthyrning, grönområden och utegym.

… och citypuls

Fika och mat finns lätt tillgängligt i fastighetens bottenvåning, och utanför dörrarna är utbudet stort och varierat. Välj bland mat från hela världen till lunch, eller ta en fika eller AW tillsammans efter jobbet.

Butiker, gym med mera

ICA, Systembolaget, apotek och SATS är några av våra närmaste grannar. Och i kvarteren runtomkring finns frisörer, bagerier, klädbutiker och mycket mer.